Dagens betraktninger om noe 20.12.20

Follo-banen, norges svar på «Highway to Hell».

I riktig gamle dager, trodde man dette var et strekk på det lokale linjenettet i Trønderlags-regionen, men det var før Coronaen gjorde sitt inntog.

Så om du virkelig savner sosialt stigma, skulende blikk og ekstra stor sosial avstand til omgivelsene, er dette banen for deg. Særlig den nordgående har blitt en stor hit blant dem med mottoet «Smitte, god å dele med andre…» -før anssiktsmaskenes tid, – var det riktignok Smil som hadde denne sloganen, men siden tildekking av ansiktet har kommet så på moten etter at Fremskrittspartiet gikk ut av regjering, har det blitt langt lettere å dele smitte enn smil.

Har egentlig aldri før tenkt på Follo-regionen som spesielt anglofil, men etter at «Den enegelske pasienten» satte sitt preg på aldershjem og barnehager, har import fra Storbritania blitt en snakkis på nasjonalt nivå.

I globaliseringens navn, har og Sør Afrika kommet med muntre små mutanter, men ikke hørt dem tromme i nærområdet enda.

Det er heldigvis (for de stigmatiserte innbyggerne i Nordre Follo) flere kommuner, til og med på den vestre og nordlige delen av landet som importerer både arbeidskraft og annen internasjonal nam-nam, så fokuset er i ferd med å dreie ut og rundt, og snart forstår vi både ring og bokstav-koder her sørpå også. -Det hjelper noe innmari på viljen til forståelsen at det ikke bare rammer oss.

Ha en riktig god avstand og en fin kveld.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *