Dette får du også til...

Fysisk fostring! … – eller; hvor gjør det mest vondt nå?

Grunnet hørselskade-risikoen, har alle så langt, kjente fotografer betakket seg for deltagelse/dokumentasjon av disse øvelsene.
Forfatteren har tatt mot til seg og møtt, ikke bare veggen, men ting som er montert på den, gulvet og i taket, revet, slitt, dyttet og gjort masse ukomfortabelt. Men hendene blir fulle, så selfies har begrensede muligheter under utøvelsen.

Som det går frem av billedteksten, er selfier under trening sikkert mulig, men ikke for meg.

Derfor skal jeg med dette beskrive selvpiningen på en slik måte at du slipper å prøve dette selv.

En ting er «Her og nå» følelsen; – manglende pust, hjerte som spiller pauke-hvirvler, (-ja det er mulig, – ikke prøv (-det heller)), senestrekk (langt verre enn sceneskrekk), blodsirkulasjon (de som hevder det er sunt, har ikke fått øye på alle de svarte flekkene som hopper rundt foran øynene mine), muskelkramper, skjelvetokter, svette i strie strømmer og alle andre sjekketriks i boka.

Istykkerrevne muskelfibrer i de fleste deler av kroppen som man til vanlig opplever som ganske stilfarende, diskre, – egentlig ikke tenkt på dem, …før nå… – Nå derimot; hele tiden.

...brått går steder som tidligere bare var uanselige deler av et velfungerende maskineri -(hvor ofte tenker du på tannhjulene i differensialen som fordeler motorkraften til drivhjulene når du kjører bil?) over til snerrende Trump-supportere på vei inn vinduet på Capitol Hill

Ett nesten sprell levende eksempel på at trening gjør mester, oj, nei! feil; Trening gjør vondt.

Mitt komprimeringsvertøy (slikt som gjør bildene spiselige for bloggverktøy, uavhengig av motiv) har muliggjort opptil flere dokumtenerende eksempler på denne plagen, disse er navngitt med for eksempel «Bulgarsk utfall», assosiasjonene går til andre ting jeg tiltrodde Bulgarsk maktelites forlengede arm i små, minimalistisk innredede kammere på 70 og 80 tallet, -tror til og med FN har vedtatt en resolusjon mot slikt…

Under et annet eksempel på effektivt drap av livsglede, selvtillit og selvdisiplin;

jeg skal aldri bli planke, spikerne kommer inn i kroppen på de underligste steder, – og jeg skal være langt mer forsiktig neste gang jeg skifter utvendig kledning på et hus, eller bygger hytte i et tre.

«Planken» finnes som kjent i flere utgaver, denne «konstruksjonen» (gjengitt over) ville blitt kassert på en hvilkensomhelst byggeplass, selv med ufaglærte, underbetalte rumenske «snekkere».

Vår tapre modell rapporterte om betongsmak, forsiktig smaksatt med for lite Linoleum, alle steder der kroppens vekt kom i kontakt med underlaget (ikke at de var mange, men svært merkbare).

…å strekk litt mer ja, flytt vekten fremover, synk mer i kneet og spill fiolin på nervestrengene…

Dette svært dumme innfallet kalles «utfall fremover», og får kroppen til å føles som en kombinasjon av avfall, med påfallende mange smerter i begge ben, men på forskjellige steder, samt skinke-skjelv og gangsperre. Legg forøvrig merke til den profesjonelle modellens avslappede håndstillinger, som slett ikke viser de sterke smertene han må kjenne. Ansiktet er heller ikke mer enn vanlig plaget…

Derfor mine Damer og Herrer, alle andre kjønnsidentiteter og fremfor alt ærede leser; introduserer leoz.no «trening på taket»: -en studie i selvplaging.

I introduksjonen, tok jeg meg den fantasifulle frihet å hevde at du, – ærede leser, bare skal sitte og humre over andres lidelse, -men den gang ei!

– Samtlige øvelser i dette programmet er så enkle at de kan utføres hvor som helst ( -nesten…; – kanskje ikke ønskelig med publikum i starten..?)

Utstyrsmangel er heller ingen unnskyldning. Du er utstyret!

Dette, ærede følgere, skal bli kimen til din/deres nye, inspirerte kroppsutfoldelse: Under mottoet «greier jeg det, greier du det» skal vi hver uke ta for oss en ny øvelse på hyttetaket til redaktørens velfortøyde Randesund 34 seilbåt, med hete tips om hva du egentlig bør tenke på for å glemme ubehaget du kjenner i utførelsen, slik at det blir lettere å nyte 6-packen. For dere som ikke er kjent med terminologien, er en 6 pack noe man får i mageregionen. Det finnes 2 fremgangsmåter: Veldig hard, massiv trening, eller noe som selges mellom 09-20:00 i de fleste assorterte delikatesse-forhandlere.

har enda ikke blitt sponset av noen for produktutplassering i denne bloggen, – du merker det nok om jeg blir det, -det er og forklaringen på manglede illustrasjon av dette utsagnet.

Derimot skal «betraktninger fra akterdekket» bidra til aktiv dissasosiasjon fra trivialiteter som senestrekk og nyrykte muskelfibre.

Kommer snart til en skjerm nær deg.

Å herregud, la meg slippe… (også kalt «seteløft»)

to be continued… (etterfulgt av rå latter med masse romklang)

Episode 2, planke, båt, …

Her dyrkes superhelten første gang i båt. Lekkert illustrert av mitraljøsefotograf Astrid.

Episode , 3Videovondt

Her er første treningsvideo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *